Träffa våra medarbetare

Mitt kaffemöte blev en fast anställning

Karina Andresen är Planerare och ansvarar för produktionsplanering och kundkontakt.

”Jag hade inte föreställt mig att det skulle gå så snabbt. Fast det tog inte lång tid från det att jag skickade en spontanansökan tills jag blev erbjuden ett jobb. Jag bad bara om ett möte över en kopp kaffe för att berätta om mina kunskaper och det visade sig vara en bra matchning.

Jag älskar varje dag hos Steel Products. Det sker något nytt varje dag och det är aldrig enformigt. Jag har fått kollegor som har idéer och massor av erfarenhet att utgå från.”

Karina Andersen

Det är uppmuntrande att arbeta i ett företag som bara vill fremåt

Jimmy Astrup är Project Manager, teknisk avdelning.

”Mitt arbete handlar väldigt mycket om att kollegorna ska lyckas med komplexa projekt. Det är något jag aldrig tröttnar på. Speciellt det där med att dagligen hitta fram till lösningar på nya utmaningar – utmaningar som jag nödvändigtvis inte stått inför tidigare. Det är enormt motiverande att arbeta i gränslandet mellan det mänskliga och mer tekniska. Ingen dag är den andra lik och man får möjligheten att skapa resultat som man kan vara stolt över.

Min avdelning har stor självkänsla och Steel Products är ett företag som stormar framåt. Men i mitt jobb måste man våga att göra misstag utan att känna att man misslyckas. Ibland står man under en hel del press och kan inte alltid nå det som man förväntat sig. Därför är det också av stor vikt att ledningen backar upp och stöder oss i vardagen.”

Jimmy Astrup

Jag kan själv bidra till att skapa mitt jobb

Dorte Colmorn är Bokförare och ansvarar för löner samt olika bokföringsuppgifter.

”Jag upplever Steel Products som en arbetsplats med stor personlighet: Vi har en stark drivkraft och ambitiösa visioner i relation till utvecklingen på marknaden. Företaget är samtidigt tillräckligt stort för att kunna erbjuda många möjligheter – utan de tunga lagren av hierarki som man ofta annars stöter på i större företag. Det innebär att jag kan bidra till att skapa mitt eget jobb och komma med idéer till ledningen. Man uppnår inflytande genom att bjuda in och vara öppen för det som man möter. Vi har en mycket bra sammanhållning här på Steel Products. Vi är bra på att samarbeta över avdelningarna och nå framgång genom kompromisser.”

Dorte C

Sammanhållningen gör oss bättre

Nikethan Nagarathnam är Team Koordinator och ansvarar för flödet på spolningsavdelningen.

”Om jag ska framhäva en sak som jag verkligen tycker om med mitt arbete så är det att förstå hur processerna fungerar. För då kan jag optimera och föreslå förbättringar som gör en skillnad. Det är en fantastisk känsla att kunna leverera en ännu bättre produkt till kunden – samtidigt som arbetsdagen blir mer optimal. Naturligtvis kan det finnas utmaningar på vägen. Men alla hos oss vet att samarbetet i teamet är viktigt för att vi hela tiden ska kunna förbättra oss.”

Nikethan Nagarathnam

Steel Products Aage Østergaard är min fabrik

Benny Jensen är Project Manager och ansvarar bland annat för uppstarten av nya kundprojekt.

”Jag känner det faktiskt som att Steel Products Aage Østergaard är ”min” fabrik. Jag började här 1978 som soppojke och blev sedan lärling på ”utvecklingsavdelningen” i Dagnæs där jag utbildades till verktygsmakare. Innan jag blev projektledare var jag också förman och arbetsledare i verkstaden, så jag känner riktigt bra till hela företaget.

Det mest spännande med mitt jobb är att se hur projekten utvecklar sig från idé till färdig produkt tillsammans med mina kollegor. Jag tycker också att kontakten med nya och gamla kunder är spännande. Att prata med människorna bakom sakerna och tillsammans hitta lösningar på deras / våra utmaningar. Jag uppskattar också den muntra tonen som finns mellan båda ”högt och lågt”. Alla har möjligheten att komma med idéer och bli hörda.”

Benny Jensen

Jag och min maskin

Jan Lund Jensen är Operatör och lite av en ”multikonstnär” hos Steel Products.

”Jag har alltid kunnat fixa saker och det är en enorm fördel att kunna lite av allt här på Steel Products. Jag har exempelvis själv programmerat 90 % av programmen på maskinen som jag arbetat med.

Något av de bästa med mitt arbete är att utforska ”min” maskin när det är dags att köra in något nytt. Det är alltid spännande och även efter 10 år finns det fortfarande saker som jag inte känner till om min maskin – men jag ska nog räkna ut det.”

Jan Lund Jensen