Bli en del av Steel Products

Karriärmöjligheter

Skicka in en spontanansökan 

Om vi inte har några lediga tjänster som passar dina kvalifikationer så är du välkommen att skicka en spontanansökan inkl. CV till hr@steelproducts.dk

Praktikanter och studenter 

Behöver en plats för att skriva din avhandling?

Vi är alltid intresserade av att få ansökningar från studenter som vill skriva om frågeställningar från verkliga livet.

Skicka in din ansökan – mycket gärna med en beskrivning av ditt projekt – till hr@steelproducts.dk

Att vara medarbetare hos Steel Products

Gör karriär hos oss och bli en del av ett modern produktionsföretag med kunder över hela världen.

Som företag har vi ett rykte om oss att våga ta itu med uppgifter som våra konkurrenter inte klarar av och bidra med nya produkt- och processinnovationer.

På alla nivåer i organisationen ställer det stora krav på medarbetarnas förmåga att komma med nya idéer och lösningar. Som anställd får du därför möjligheten att bli en del av nya utvecklingsprojekt, där dina idéer och ditt personliga bidrag kommer att vara avgörande för projektets framgång.

Hos oss är medarbetarna den viktigaste resursen. Vi investerar därför löpande i vidareutbildning av våra medarbetare. Om du vill så har du alltså även stora möjligheter för personlig utveckling medan du skapar din karriär hos oss.

I produktionen har vi normalt jobbrotation och som medarbetare får du möjligheten att arbeta med många olika processer och maskiner. Du kan förvänta dig en mångsidig och flexibel vardag.

Socialt har vi en bra sammanhållning och en personalförening som löpande anordnar arrangemang som ölprovning, bowling, cykelturer och dylikt. Om du vill ha några trevliga stunder tillsammans med dina kollegor så finns det gott om möjligheter för det hos oss.

Läs mer om vad våra medarbetare säger om oss här