Starka komponenter och stor precision

Underleverantör åt fordonsindustrin

Vi har levererat metalldelar som underleverantör åt fordonsindustrin i mer än 20 år. Därför är vi medvetna om de stora kraven som ställs på fordonstillverkarnas förmåga att förnya lösningar som balanserar motstridiga element som låg vikt och hög slitstyrka eller hög kvalitet och låg kostnad.

Hos våra kunder är vi kända som en underleverantör som ofta hittar bra lösningar på motstridiga element och kan minimera kostnaderna genom att minska spill via våra spånfria bearbetningsprocesser.

Vi är certifierad underleverantör åt fordonsindustrin

För att säkra optimal kvalitet har vår produktion naturligtvis certifierats enligt ISO 9001 och IATF 16949Se alla våra certifikat här

Precision och låg vikt

Vi har erfarenhet av att producera komponenter av en mängd olika metaller och legeringar. Därför kan du förvänta dig att vi tillsammans med dig når i mål med ditt projekt även om produkten måste klara hårda miljöer eller ställer stora krav på låg vikt. Vi kan utforma komplexa produkter med mycket låga toleranser. Därför kan vi även hjälpa till med dina precisionsuppgifter. 

Läs mer om våra processer här

Stor produktionskapacitet

Eftersom vi dagligen levererar komponenter av stål till kunder över hela världen så har vår organisation en global inriktning. Detta innebär också att vår produktionsapparat kan konfigureras för att hantera både små och stora orderkvantiteter.

Tidigare projekt

Under våra 20 år i branschen har vi samarbetat med många olika komponenttillverkare och levererat metalldelar till ett stort antal komponenter som används i fordon.

Vi har bland annat levererat delar för; transmissionssystem, avgas- och katalysatorsystem, svängningsdämpare, batterihus och mycket mer. 

Se våra kundcases här